A4 kültéri alumínium plakátkeret, 25 mm gérvágott profillal, időjárásálló

Kültéri használatra alkalmas, időjárásálló, eső- és napfény álló plakátkeret, vízelvezető és pára lecsapódást segítő nyílásokkal.

Az épület frontján kell kihelyeznie információt és ehhez keres megfelelő, könnyen kezelhető és tartós keretet? Megtalálta!

Az erős és tartós eloxált alumínium plakátkeret IP55 tanusitvánnyal garantáltan kültéri és vízálló! A legnagyobb eső sem folyik bele, fali rögzítése is biztosítja azt, hogy a víz nem tud befolyni a keretbe. 

Természetes párásodás esetén a keretben található levezető árkok a vizet egy nyíláshoz terelik, mely azon keresztül távozik és nem halmozódik fel, nem párásodik, nem károsítja a plakátot.

Külső méret:       259 x 346 mm

Plakát méret:      210 x 297 mm (A4)

Nyomat méret:   208 x 295 mm

Mélység:             16 mm (faltól való elállás)

RAL színekben elérhető, külön rendelésre

Gérvágott sarkak, 25 mm vastag profilokkal, tartozék antireflex PVC- vel, 4 db tiplivel és 4 db csavarral szállítjuk, azonnal üzembe helyezhető!

Szállodák és Éttermek, társasházak, templomok és temetők, illetve közületek kedvelt kültéri plakátkerete, mert a saját nyomtatóval nyomtatott információ gyorsan cserélhető ugyanakkor biztonságosan védett az időjárás viszontagságaitól.

2 év garanciával szállítjuk!

Nettó ár: 5.563,- Ft

Bruttó ár:

7 065 Ft
Áfa nélkül 5 563 Ft

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kategóriák