GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Szállítás, csomagküldés

Termékeinket DPD futárszolgálatokkal kézbesítjük, a csomagküldési díjakat a csomag(ok) súlya, mérete és mennyisége alapján a webshop automatikusan adja meg.
Egyedi méretű, túl méretes vagy törékeny áru csomagküldését nem vállaljuk, egyéni kiszállítással vagy személyes átvétellel biztosítjuk azok elérhetőségét.


10,01kg fölötti, egyedi méretű, törékeny, vagy 1000 mm csomaghosszt meghaladó termékek csomagküldésének ára egyedi elbírálás alatt kerül megállapításra!

Írásos árajánlatban általunk megadott, a termékek kivitelét, súlyát, szállítási lehetőségeit figyelembe vett szállítási vagy csomagküldési díj kerül meghatározásra, melyet az ügyféllel megrendelés előtt mindenképpen írásban közlünk.


A csomag súlyán kívül mérete is meghatározó, nagy méretű vagy nagy mennyiségű termékek egyszerre történő kiszállítását egyedileg oldjuk meg, erről kérjen árajánlatot az iroda@plakat-keret.hu e-mail címünkön.

A rendelés menete

1. A plakat-keret.hu webáruházban: https://www.plakat-keret.hu/webaruhaz/ leadott rendelések automatikusan bekerülnek rendszerünkbe, feldolgozzuk őket.

2. A megérkezett rendelésről visszaigazoló (automatikus) e-mailt küldünk, mely a megrendelés sikeres eljutását jelzi hozzánk, annak feldolgozására még nem került sor. Ha ilyen e-mail nem érkezne a megadott e-mail címre, kérjük, hogy jelezzék részünkre.

3. Értesítő válasz e-mailben, a megrendeléskor megadott e-mail címre küldjük a szállítás idejét  és a számlát az előre utaláshoz.

4. Csomagküldő szolgálattal vagy nagy mennyiségnél egyedi kiszállítással küldjük a megrendelt terméket. 

5. Cégünk jelenleg MINDEN megrendelést előre utalásal teljesít, ennek főbb okai a folyamatos raktárkészlet biztosítása, a megnövekedett visszaélések száma az utánvétes csomagokkal kapcsolatban.


Termék csomagolás

Minden termékünk egyesével van dobozolva, a dobozon belül erős védő nylon zacskóval csomagolva.

A tartozék csavarok, tiplik, imbusz kulcsok, egyéb eszközök simítózáras zacskóban a termékhez rögzítve találhatók meg, eze tartozékok nem evidensek, nem minden termékhez automatikusan járnak, erről folyamatosan teszünk közzé frissítéseket.

Minden termékünk azonnal szerelhető, azonnal használatba vehető, minden eszközzel ellátott ami a rögzítéshez, összeállításhoz és munkába állításhoz szükséges.

Termékgarancia

A plakátkeretekre vásárlás napjától számított 2 év gyári cseregarancia vonatkozik, melyet a számla kifizetésének napjától számítva tudnak érvényesíteni.

Termékeink gyári sorozatszámmal vannak ellátva, így az esetlegesen nem nálunk vásárolt vagy korábban vásárolt termékeket pontosan vissza tudjuk követni.

LED termékeinkre a garancia a terméklapon kerül feltüntetésre.

Fizetés

Előre utalással, számla alapján.
Díjbekérőt előzetes kérésre vagy hosszú várakozási idő esetén állítunk ki. Díbekérőt a fizetést követően előlegszámla majd végszámla (nullás számla) kiállítása követ.

Termék tulajdonságok, tartozékok

Méretek

Minden termékünk összes fontos méretét és adatát igyekszünk megadni, az alábbiakra különösen figyelmet fordítunk:

- A termék befogadó képessége nyomdai papírméretben megadva (pl. A1).

- A termék külső mérete, belső mérete, mélysége, nyomtatási felület mérete (betakarás).

- A termék magassága, kinyitott, összecsukott állapotban (megállítótáblák, info állványok esetében).

- A termék profil szélessége, ez a dizájn és a betakarás miatt fontos.

-A logózási felület mérete, tamponnyomáshoz, gravírozáshoz.

Mennyiségek, mértékek, mi számít soknak, nagynak?

Nagyobb mennyiségű rendelésnek megállítótáblák, állványok esetében a 10- 20 darab és afölötti mennyiség számít,

Plakátkeretek esetében az 50 darab és afölötti mennyiségekre tudunk kedvezményt adni.

Egyedi kivetelek, méretek és mennyiségek esetén is állunk rendelkezésre,

Összeszerelés, összeállítás

Minden termékünk helytakarékosan és gazdaságosan van csomagolva, összeállításuk egyszerű, minden eszközt tartalmaznak, ami szükséges a használatba vételhez, összeállítási útmutatóval szállítjuk őket.

Kérhetnek egyedi szerelési díjat is, mely óránként egy helyszínre kiszállva nettó 5000,- Ft/ termék.


Kapcsolat:

06 20 451 8110

iroda@plakat-keret.hu